Medarbetare

 
 
 

Per Lange

En av Sveriges mest anlitade föreläsare inom kommunikation. Har satt upp en egen show på Oscarsteatern som varit slutsåld 5 år i rad. Författare till flera böcker, bland annat "Koden är knäckt - Bennys samlade tips". Grundare av No Limits.

 

Johan Bergström

Har arbetat som marknadschef och affärschef i olika företag de senaste 15 åren. Medförfattare till boken "Koden är knäckt - Bennys samlades tips”. Grundare av No Limits. 

 

Lisa Ekenberg

Är utbildad skådespelare. Arbetar som programledare, talare och moderator. Utbildar idag chefer i näringslivet inom kommunikation och kroppsspråk. Leder också barnyogaklasser. Medgrundare och skapare av No Limits Camps. 

 

Henrik Hamilton

Över 20 års lärarerfarenhet. Driver idag coachföretag och processleder skolutvecklingsprogram i grundskolan. Är med och utvecklar No Limits Camps.

 

Ylva Hamilton

Har lång erfarenhet av att leda barngrupper och hålla workshops. Driver eget coachingföretag och har haft flera chefspositioner inom det privata näringslivet. Är med och utvecklar No Limits Camps. 

 

Daniel Nylund

Studerar vid Handelshögskolan i Stockholm. Brinner för entreprenörskap och var i gymnasiet involverad i Ung Företagsamhet. Utvecklar No Limits och har hand om det praktiska.

 

Peder Burenstam Linder

Har tre examen från Stanford University (MBA, Computer Science och Education). Föreläser om Growth Mindset för både skolor och näringsliv. Har arbetat som chef på stora företag som Microsoft, samt på eget startade bolag som Advisa.

 

Ida Hanson

Utbildare och föreläsare i retorik, kommunikativt ledarskapsetik och interkulturell kommunikation. Konsult och utbildare med lång erfarenhet av praktiska och akademiska utbildningar inom retorik. Tidigare rådgivare i frågor rörande yttrandefrihet och programpolitik på SVT.