Hemliga rapporter

"Miljön är sommarlovslik med björkskog, solsken och badbrygga. Boken andas stor optimism och tro på barns förmåga att klara av saker. Med Bennys ord: Det finns inga omöjliga uppdrag. Inga omöjliga föräldrar. Tempot är högt och språket modernt utan att vara utslätat. Bennys hemliga rapporter kan ses som en modern variant av klassiska äventyrsberättelser.“

BTJ-häftet nr 12, 2016. Lektör Agneta Eriksson


Koden är knäckt

"Koden är knäckt är i sin enkelhet en helt fantastisk bok i kommunikationsteori. Den här boken kommer att nämnas i alla sammanhang där jag föreläser om kommunikation."

Katarina Gentzel Sandberg, Gullers Grupp
http://www.gullers.se/aktuellt/blogg-knacka-koden/


Koden är knäckt

"Bästa retorikboken för barn. Per Lange och Johan Bergström har skrivit denna underbara och efterlängtade retorikbok för barn. Jag sträckläste denna pärla medan jag drog på smilbanden och blev imponerad hur de lyckats baka ner retorikens förträffliga verktyg i mellan dessa gula pärmar. Så bra! Har ni barn och vill att de ska bli bra på retorik – köp den här boken!

Elaine Eksvärd, retorikexpert, talare, författare m.m.
http://blogg.mama.nu/elaineeksvard/2015/01/23/basta-retorikboken-for-barn/


Koden är knäckt

"Själv älskar jag den, dels för den underliggande humorn (som gör den till festlig läsning även för vuxna), dels för att den uppmanar barnet att förhandla i stället för att gnälla, försöka övertyga i stället för att kräva. Framför allt gillar jag att den visar barnet: Du är inte maktlös. Du kan ta kontroll."

Jens Liljestrand, biträdande kulturchef, Expressen
http://www.expressen.se/kultur/knackande-retorik/


Koden är knäckt

Agnes bokblogg, Agnes Lindholm - "Koden är knäckt - Bennys samlade tips"
http://agnesbokblogg.blogspot.se/2015/01/koden-ar-knackt-recension.html